Kategorier
Fodbold Nyheder

Fortsætter Bayern München den imponerende Bundesliga-sejrsstime?

I sidste sæson sikrede Bayern München sig mesterskabet med hele ti point ned til Wolfsburg som nærmeste forfølger. Meget tyder på, at mesterskabet igen i år havner i den sydtyske storby, som er kommet formidabelt fra start med maximumpoint i sæsonens første ni kampe.

I sidste runde hentede Guardiolas mandskab endnu tre point med en 1-0-sejr på udebane mod Jannik Vestergaards Werder Bremen. Thomas Müller stod for kampens enlige fuldtræffer, mens angrebskollegaen Robert Lewandowski gik fra banen uden at score for første gang i 7 kampe. Lørdag er det Frederik Sørensens tur til at prøve kræfter med Bayerns verdensklasseoffensiv, når Bayern hjemme tager imod FC Köln, der kan håbe, at midtugens Champions League-nederlag til Arsenal har sat sine spor hos de rødblusede.

Bayern Münchens nærmeste forfølger i toppen af Bundesligaen er Borussia Dortmund placeret med 20 point efter en imponerende sæsonstart under den nye træner Thomas Tuchel. Senest slog Ruhr-mandskabet Mainz med 2-0, og på søndag venter en på papiret overkommelig opgave, når Augsburg besøger Westfalenstadion.

I aften gælder det bundopgøret mellem Hoffenheim og Hamburger SV i en kamp, hvor begge mandskaber har hårdt brug for point, hvis de skal væk fra nedrykningsstregen

Bundesliga-runden på Eurosport Danmark rundes af søndag aften, hvor Andreas Christensen og Borussia Mönchengladbach skal forsøge at hente holdets femte sejr i træk, når modstanderen er Schalke 04, der har Pierre-Emile Højbjerg i truppen.

Gladbach-holdet fik ellers en forfærdelig start på sæsonen med fem nederlag i træk, hvilket fik daværende cheftræner Lucien Favre til at trække sig. André Schubert overtog tøjlerne og siden har de ikke set sig tilbage efter fire sejre i rap. Glædeligt er det især, at Andreas Christensen har været med i alle holdets sejre, og at danskeren i øjeblikket høster stor ros i det tyske.

Følg Bundesliga-runden direkte på Eurosport Danmark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *